AAU logo
Nanna Thorhauge - fundraiser - med mange års erfaring fra it-branchen

Nanna Thorhauge - fundraiser - med mange års erfaring fra it-branchen

Nanna Thorhauge arbejder som fundraiser i Blå Kors Danmark i Silkeborg. Hun har tidligere arbejdet i IT-branchen i København i 15 år og har tidligere erfaring med fundraising gennem det nordjyske kunst- og kultur-projekt BunkerLove.

Lagt online: 06.01.2015

Nanna Thorhauge er cand. mag. i Humanistisk Informatik og Humanistisk Datalogi (nu Interakative Digitale Medier) med supplering fra Handelshøjskolen og journalisthøjskolen.

Nanna har bl.a. arbejdet med kommunikation og markedsføring i sine tidligere stillinger. Nanna Thorhauge skal i jobbet som fundraiser samarbejde med private virksomheder til gavn for udsatte mennesker, hjemløse, misbrugere og deres børn i Danmark.

”Jeg ser stort samfundsmæssigt potentiale i at give virksomheder mulighed for at tage og vise et socialt ansvar. Det kan de ved at indgå samarbejde med hjælpeorganisationer, som Blå Kors. Så det vil jeg arbejde for,” siger hun. ”Jeg synes, at det er en spændende udfordring at finde de bedste virksomhedsmatch til fælles sociale projekter og forsøge at sikre, at alle vinder derved,”.

Se yderligere omtale i Kristeligt Dagblad