AAU logo

Skema og eksamensplan

Skema og eksamensplan

Det er studiesekretærerne, der står for udlevering af skemaer og eksamensplaner. De offentliggøres i Moodle.

Skemaer er som udgangspunkt klar ved begyndelsen af hvert semester, det vil sige. 1. september og 1. februar. Det er muligt, men ikke sikkert, at det kommer lidt tid inden studiestart, men det kan du ikke være sikker på.

Det kan godt være lidt irriterende, at man ikke på forhånd ved, hvordan ens kalender ser ud, og hvornår man kan få tid til at passe et eventuelt erhvervs- eller studiearbejde og så videre, men det er sådan, det er. Kommunikation og digitale medier er et stort studie med mange studerende og undervisere, og derfor kan det være noget af et regnestykke, at få alle studerende, undervisere og lokaler til at passe sammen.

Eksamensplaner bliver udleveret den dag, du afleverer projekt. Du har ikke mulighed for at have indflydelse på, hvornår din(e) eksamen(er) skal afholdes. Hele juni og hele januar er eksamensmåneder, og derfor kan du risikere at skulle til eksamen hvilken som helst dag i disse måneder. Det nytter altså ikke noget at skrive til studiesekretærerne og spørge, om de kan sørge for, at du ikke kommer til eksamen den og den dato – det kan de ikke. Og på samme måde kan de ikke give dig din eksamensdato før projektafleveringsdagen. Det samme gælder din faglige vejleder. Ligesom skemaerne er eksamensplanlægning noget af et puslespil, og datoerne for de enkelte eksamener kan ændre sig helt frem til projektafleveringsdagen. Derfor må og vil din vejleder ikke udlevere eksamensdato inden projektafleveringen.