Muligheder for samarbejde for studerende

Samarbejde med verden udenfor

Samarbejde med verden udenfor

Som studerende har du flere forskellige muligheder for at samarbejde med verden uden for universitetet.

Projektorienteret forløb i en virksomhed

På både bachelor- og kandidatuddannelsen har du mulighed for at vælge et projektorienteret forløb i en virksomhed (det der tidligere hed praktik).

Læs mere om det projektorienterede forløb i en virksomhed.

Erhvervsmentorprogrammet

Mentorprogrammet tilbydes til studerende på kandidatuddannelserne Oplevelsesdesign, Informationsvidenskab og Interaktive Digitale Medier. Programmet strækker sig over 5 måneder. Gennem mentorer fra erhvervslivet og offentlige organisationer får de studerende mulighed for at få kendskab til, hvad de såkaldte ’rette’ og efterspurgte faglige og personlige kompetencer er på arbejdsmarkedet.

Læs om Erhvervsmentorprogrammet

 

Projektsamarbejde

Det er også muligt at samarbejde med virksomheder i forbindelse med projektarbejde eller speciale, hvor i  samarbejder med en virksomhed om at få løst en given opgave.

Læs mere under projektsamarbejde

AAU Karriere

Hos AAU Karriere kan du som studerende få hjælp til den lettest mulige overgang fra studieliv til arbejdsliv. Du kan deltage i vores aktiviteter, der styrker din viden om arbejdsmarkedet og om jobsøgningsprocessen, du kan få individuel vejledning, eller du kan søge information i vores materialer og guides.
 

AAU Jobbank

AAU Jobbank formidler praktikpladser, studiejob og projektopslag og andre typer opslag med relevans for studerende.

Gå til AAU Jobbank