AAU logo
Martin Mølholm er årets underviser på kommunikation og digitale medier i 2020

Martin Mølholm er årets underviser på kommunikation og digitale medier i 2020

Studerende på Kommunikation og Digitale Medier har valgt at pege på Martin Mølholm som årets underviser. Martins smittende passion gør ifølge de studerende, at hans undervisning bliver husket.

Lagt online: 27.01.2020

Martin Mølholm underviser blandt andet i filosofi, videnskabsteori og diskursteori på flere af uddannelsens semestre. De studerende fremhæver Martin Mølholms klogskab, passion og gode formidlingsevner, og i indstillingerne hedder det blandt andet:

  • Martin Mølholm er uden sammenligning en af de forelæsere, der har efterladt det største indtryk. Martin giver en af de mest energiske og passionerede forelæsninger jeg nogensinde har oplevet, og at han gør det gang på gang, er et tegn på at han er dygtig.
  • Martin Mølholm er en utrolig intelligent mand, som altid udstråler, at han ved hvad han snakker om. MEN det er faktisk mere hans formidlingsevner jeg bider mærke i. Jeg er ikke en person, som er særlig god til at lytte i en hel forelæsning, men Martin formår at fange min interesser allerede fra starten
  • Martin Mølholm har formået at skabe en stor interesse for videnskabsteori, magtforhold og andre emner, som jeg aldrig nogensinde troede jeg ville få en interesse i. Den mand er så passioneret, at det ikke kan undgå at smitte.
  • Martin er utrolig klog, men ufatteligt rolig; han er en formidler på den helt rigtige måde. Hans legende tilgang til tingene gør alt sjovere og mere underholdende. Yderligere sikre han at undervisningen bliver husket
  • Det, jeg husker mest fra min undervisning på KDM, er faktisk Martin Mølholm. Han formår at stille de studerendes nysgerrighed, og han inspirerer os, så vi får lyst til at gå den ekstra mil for at aflevere et godt resultat.