AAU logo

Studievejledning for kommunikation og digitale medier samt kandidatuddannelserne under Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier

Studievejledning for kommunikation og digitale medier samt øvrige uddannelser under Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier

Studievejledning for kommunikation og digitale medier samt øvrige uddannelser under Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier

Velkommen til den decentrale studievejledning for Kommunikation og Digitale Medier. Vi er decentrale studievejledere på grunduddannelsen Kommunikation og Digitale Medier, og de overbygninger der følger herefter. Hos studievejledningen kan du få en personlig snak om emner så som:

 • Uddannelsernes struktur og indhold
 • Studiemiljø
 • Eksamensformer
 • Merit
 • Praktik
 • Udlandsophold

Du er altid velkommen til at kontakte studievejledningen. Se træffetider og kontaktoplysninger nedenfor. Vi har tavshedspligt, så alt, hvad vi taler om, bliver imellem os. Vi samarbejder med de andre studievejledere på AAU, så hvis vi ikke kan hjælpe, ved vi i de fleste tilfælde, hvem du kan kontakte.

Der kan være ændringer i træffetider, så det er altid en god idé at aftale en tid ved at sende en mail. Du kan dog også dukke op i åbningstiden uden en aftalt tid. Vær opmærksom på at det kræver aktivt studiekort for at komme ind til lokalerne i Aalborg, så hvis du ikke er studerende på uddannelsen, vil det være en god idé at lave en aftale med studievejlederen, så du kan blive lukket ind.

Vi svarer på mails løbende. Har du brug for et møde uden for åbningstiden, kan dette også lade sig gøre efter aftale. Skriv til studievejledningen for at aftale nærmere herom.

Ret til ændringer i åbningstiderne forbeholdes.

Studievejledning i både Aalborg og København

Bemærk at der er Studievejledere både i Aalborg og København! Se kontaktoplysninger på studievejledningen i hhv. Aalborg og København længere nede på siden.

Studievejledningen i Aalborg

Studievejledere:

 • Rikke Ljungkvist Knøss
 • Camilla Kyvsgaard Hansen

Rendsburggade 14, lokale 2.250
9000 Aalborg

E-mail: studvejl-kdmAAL@hum.aau.dk
Telefon: 99 40 90 12

Telefonen er kun bemandet i åbningstiden. Send gerne en mail hvis der ønskes kontakt med en vejleder uden for kontorets åbningstid. Mails besvares løbende. 
 

ÅbningstidER:

Tirsdag og torsdag 9:00-11:00.

Ønsker du at tale med en studievejleder, er det muligt at aftale enten et telefonmøde eller fysisk møde. Dette gøres ved at kontakte os via mail. Mails vil løbende blive besvaret.

 

 

 

Studievejledningen i København

Studievejledere:

 • Caroline Margrethe Pedersen
 • Kristoffer Urenholdt

Frederiks Kaj 12 (B)
(Ved vejledningscenteret), lokale C
2450 København

E-mail: studvejl-kdmCPH@hum.aau.dk

 

ÅBNINGSTIDER:

OBS. Der er ikke faste åbningstider på kontoret. Ønsker du at tale med en studievejleder, er det muligt at aftale enten et telefonmøde eller fysisk møde. Dette gøres ved at kontakte os via mail. Mails vil løbende blive besvaret.

Den Centrale Studievejledning

For spørgsmål af mere generel karakter henviser vi til Aalborg Universitets Centrale studievejledning, der bl.a. kan hjælpe dig med disse spørgsmål:

 • Optagelse via KOT, Indskrivning udenom KOT, Regler i forbindelse med studiepause, herunder økonomi i relation til udmeldelse, orlov og fravalg af SU-klip.
 • SU-spørgsmål, herunder f.eks. beregning af fribeløb, barselsklip, dispensationsklip og slutlån.
 • Tompladsordning, Frie studieaktiviteter og Udbuddet under åben uddannelse.

Du kan finde deres kontaktinformationer her.