Problemer i gruppen

Problemer i gruppen

Det er meget normalt at have problemer i sit gruppearbejde. En af de vigtigste kvalifikationer du får igennem dette studie er netop at lære og navigere i gruppen og tage konflikter op. Ofte når der opstår problemer i en gruppe er det langt fra alle i gruppen, der har set dem eller følt, at der er et problem. Derfor er det altid en god idé at prøve og italesætte problemerne overfor gruppen, når I alle er samlet, og i fællesskab prøve og finde en løsning på problemet. Lykkedes det ikke kan I eventuelt tage problemstillingen op med jeres vejleder. Læs mere om at arbejde i grupper her.

I er også altid velkommen til at kontakte enten studievejledningen forhold til jeres problemer i gruppen. Dette gælder også hvis du som enkeltperson føler, at du har svært ved at kommunikere med din gruppe. Husk på at vi altid har tavshedspligt. Du kan finde kontaktoplysninger til studievejledningen her:

Studievejlederens kontaktoplysninger

 

AAU-lektor og forsker Bettina Dahl Søndergaard fortæller her om de problemer, hun oftest støder på ifm. de studerendes projektarbejde. Se videoen på YouTube.

Gruppearbejde: Hvordan håndterer man problemer med et gruppemedlem? Se videoen på YourTube.