Studiehåndbog for kommunikation og digitale medier

Kommunikation og digitale mediers studiehåndbog til indskrevne studerende

Denne del af hjemmesiden er især til studerende, der allerede læser på en uddannelse under Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier.

Er du studiesøgende eller af andre grunde vil vide mere om uddannelserne her, er du også velkommen til at klikke rundt på sitet, men vil du læse mere om de forskellige uddannelser, skal du gå til liste over uddannelser og studieordninger under Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier.

I studiehåndbogen kan du finde en masse praktisk information om uddannelserne; studieform, projektarbejde, semesteropbygning, studieordninger, formalia, hvem der er hvem og så videre. Studiehåndbogen er til alle studerende under Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet og Aalborg Universitet Købehavn.

Det meste af indholdet i studiehåndbogen er skrevet for Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier af de decentrale studievejledere, som selv er studerende på en af uddannelserne under Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier.

Sidst revideret efterår 2016.