Kommunikationsstuderende deltager i stort debatmøde om fremtidens Nordjylland

Kommunikationsstuderende deltager i stort debatmøde om fremtidens Nordjylland

En gruppe studerende fra 8. semester på kommunikationsuddannelsen blev i forbindelse med deres projektarbejde inviteret til at deltage i panelet ved et stort anlagt debatmøde om udvikling af Nordjylland med Reimer Bo som tovholder på debatten. TV 2/Nord og P4 Nordjylland sendte live fra begivenheden d.7 maj kl. 19 -21.

Lagt online: 06.05.2015

Foto: Fra venstre Pia Holck Camin, Louise Tørring Ehlers og Line Camilla Christensen

En gruppe af studerende fra 8. semester kommunikation er inviteret til at deltage i debatten om fremtidens Nordjylland.De tre kommunikationsstuderende arbejder med udformningen af en brandingstrategi til byen Frøstrup som en del af deres 8. semester-projekt, og i den forbindelse er de inviteret med for at give debatten et frisk pust og indspark fra en anden vinkel.

Formålet med samarbejdet er at gøre Frøstrup i stand til at brande sig ift. relevante interessenter, så byen får skabt et solidt brand for deres by/ byfornyelsesprojekt.

"Grunden til, vi har valgt at skrive dette projekt, er, at vi finder udkantsdanmark-problematikken interessant. Vi arbejder med nogle af de problematikker, som kan løses ved hjælp af kommunikation", fortæller kommunikationsstuderende Line Camilla Christensen.

AAU-gruppen har bl.a. afholdt en dialogkonference med byens borgere, for at blive i stand til at forstå, hvad Frøstrup er for en by, og hvordan de kan hjælpe Frøstrup bedst mulig med at hjælpe sig selv.

Yderligeligere information

Gruppen består af Pia Holck Camin, Louise Tørring Ehlers og Line Camilla Christensen. For yderligere information om projektsamarbejdet kontakt Line Camilla Christensen 26352410 eller linecamillac@gmail.com